Frem
Passion Gantrup Passion,
Født d 5 Maj 2016.
   

Mor: Pauline,  H  DE 410 100107403

Verbandspræmie,

Hautstutbuchbuch,  ZfdP Lewitzwer

Far: Moonhaze Silver Spiral.

 

Gantrup Passion, født d 5 Maj og lige efter "bogen". Buckskinsbroget, meget mørk, men kan kun være buckskinbroget, da far er Cremmellohingsten Moonhaze Silver Spiral og mor er homozygot for det brogede gen, så... Hun er meget mørk, men hun kan jo nå at skifte farve til en lidt lysere udgave? Et utroligt sødt og tillidsfuldt hoppeføl. jamen kan man ønske mere?.... og ja, det kan man! Desværre døde Passion d 19 Maj, knapt 3 uger gammelt, meget hurtigt og uden at være syg på nogen måde. Helt ufatteligt tragisk og uforståeligt, men sådan noget hører også med til, at have dyr. Min "drøm" holdt i 19 dage og så var det slut med det! Altså!!!!  ,
Mor Pauline er i år holdt til Painted Diamond og så håber jeg virkelig, at hun får lov til at have sit føl ved sig, til det skal vænnes fra. Men, hvorfor skulle hun ikke det?
fantasia Gantrup Painted Fantasia
Født d 14 Maj 2016
Præmieføl.
   

Mor: Gantrup Foosie, DE 410 100205110

Præmiehoppe

Far: Allegro PIH 80

B-pony i dressur

Gantrup Painted Fantasia er født d 14 Maj og det hele gik, lige efter bogen, selvom Foosie er førstegangsfødende. Hun er bare god, en rigtig Lewitzer! Fantasia er efter Painted Diamond og præcis det, som vi drømte om. Ædel. langbenet og utrolig omgængelig og tillidsfuld. Samtidigt er hun smukt broget og en fornøjelse at se på og omgås. Hun er pt ikke til salg, men måske senere? Lige nu skal vi se, hvad hun udvikler sig til! Jeg kan pt ikke finde noget at udsætte på hende, men så perfekt kan ingen jo være, så....? Tiden vil vise....! Lige nu, pt er hun min absolutte øjesten og sådan een sælger man jo ikke sådan bare lige??? Mor Gantrup Foosie er i år holdt til Painted Diamond igen.