Frem

Tilbage

Her på siden ses de heste vi pt. har til salg.

 

     
    Painted Paula2Painted Paula  

 

  Gantrup Painted Paula er til salg. Hun er født d 30 April 2017 og er efter vores egen Pinto-Araber hingst Painted Diamond.
Hun er en tillidsful og nem hoppe, der vil egne sig perfekt til den familie, der ikke er "verdensmestre" i det der med heste.
Billedet til venstre er fra, da Paula var næsten "helt ny" og billedet til højre, er fra Juli 2018, hvor hun er lige godt et år gammel.
Painted Paula er registreret i ZfdP og har nr. DE 410100195817. Hun vil kunne stilles i Dansk Pinto Forening for bedømmels, eller kåring, helt uden problemer. Vi er gerne behjælpelig, hvis det ønskes.

Mor "Paula" er mor til en kåret hingst (Champ, der igen er far til en kåret hingst) og far "Painted Diamond" er far til flere kårede hingste, bl a to "børnebørn" i Danmark, som er avlskåret, en med sølv der pt bliver brugt til langdistanceridning, med fine resultater og en der opnåede guld til kåringen 2017. Alt i alt, så er afstamningen helt i orden på Painted Paula. Også hvis man på et tidspunkt skulle få lyst til at avle et føl på hende.